uitlopend

De A39 geïntegreerde versterker is een belangrijke stap voorwaarts door de ingenieurs van Arcam. Met de ambitie om alles wat is geleerd is in bijna 40 jaar te verwerken in een versterker zet de A39 een nieuwe standaard van toonaangevende geluidskwaliteit voor de best mogelijke weergave van uw muziek.

Met een klasse G versterker, een ringkernvoeding, een akoestisch gedempt chassis, eindtrappen met complementaire transistors en uitzonderlijk lage vervorming en ruis is de A39 in staat om muziek met al zijn originele gezag en detail te reproduceren. Wees gerust, u zult muziek horen zoals de artiest het heeft bedoeld.

De A39 is ontworpen om de competitie te overtreffen met 120 watt per kanaal bij 8 Ohm en 240 watt bij 4 Ohm, gebruikmakend van de vermogensreserves van onze nieuwste generatie klasse G topologie die zowel slim als efficiënt opereert. De gemeten vervorming is minder dan één deel per miljoen waaruit blijkt dat deze enorme kracht te leveren is met totale controle en finesse.

Er is grote vooruitgang geboekt in het verbeteren van audiobronnen en luidsprekers in de afgelopen jaren, en de tijd rijp is om het versterkerontwerp daarbij te laten aansluiten. Deze baanbrekende versterker moet beluisterd worden door muziekliefhebbers die begrijpen dat de kracht niets is zonder controle.

Specificaties:

Geïntegreerde versterker met dubbele luidsprekeruitgangen
2x 120 Watt klasse G versterker, 20 Watt in klasse A
Powersupply voor 6 Volt rSerie producten
CR902 systeem afstandsbediening
Configureerbare phono-input voor lijn/MM
0,5 Watt stroomverbruik in standby