€ 4.499
De P49 eindversterker is een belangrijke stap voorwaarts door de ingenieurs van Arcam. Met de ambitie om alles wat is geleerd is in bijna 40 jaar te verwerken in een versterker zet de P49 een nieuwe standaard van toonaangevende geluidskwaliteit voor de best mogelijke weergave van uw muziek.

Met een klasse G versterker, een ringkernvoeding, een akoestisch gedempt chassis, eindtrappen met complementaire transistors en uitzonderlijk lage vervorming en ruis is de P49 in staat om muziek met al zijn originele gezag en detail te reproduceren. Wees gerust, u zult muziek horen zoals de artiest het heeft bedoeld.

De P49 is ontworpen om de competitie te overtreffen met 200 Watt per kanaal bij 8 Ohm en 400 Watt bij 4 Ohm, gebruikmakend van de vermogensreserves van onze nieuwste generatie klasse G topologie die zowel slim als efficiënt opereert. De gemeten vervorming is minder dan één deel per miljoen waaruit blijkt dat deze enorme kracht te leveren is met totale controle en finesse.

Er is grote vooruitgang geboekt in het verbeteren van audiobronnen en luidsprekers in de afgelopen jaren, en de tijd rijp is om het versterkerontwerp daarbij te laten aansluiten. Deze baanbrekende versterker moet beluisterd worden door muziekliefhebbers die begrijpen dat de kracht niets is zonder controle.

De P49 is ontworpen met flexibiliteit in het achterhoofd en kan geconfigureerd worden als een traditionele stereo eindversterker, gebridged, of dual mono voor het ‘ultieme’ systeem waarbij een C49 voorversterker zes P49s aanstuurt om twee speakers te tri-ampen.

Specificaties:

De sterkste versterker die Arcam ooit heeft ontwikkeld!
Volledig flexibele stereoversterker, op meerdere manieren in te richten
Klasse G versterker met 50 Watt klasse A
CR902 systeem afstandsbediening
0,5 Watt stroomverbruik in standby