Prijs: € 8.490

In zijn basisvorm is de Makua een voorversterker met een programmeerbaar en flexibel aansluitveld. Het chassis, uit massief metaal gefreesd, heeft meer dan voldoende ruimte om extra functies te herbergen zoals bijvoorbeeld een phonovoorversterker en een DAC. Heel bijzonder is het feit dat de Makua gebruikt maakt van speciaal ontwikkelde discrete versterkermodules, die gebruik maken van een weinig bekende topologie als “single ended driven differential”. Dit voorkomt met name het doorgeven van ruis en vervorming van versterkertrap naar versterkertrap.
Ook de volumeregeling is anders dan anders. Er wordt gebruikt gemaakt van een regeling op basis van relais die traploos en met zeer grote precisie de versterkingsfactor (gain) van de uitgangstrap van de Makua regelt. De vijf ingangen kunnen zowel voor XLR als voor floating cinch gebruik worden geconfigureerd, transparantie in optimale vorm.

Voor de gebruiker van digitale media is een zeer hoogwaardige DAC ontwikkeld die een concurrent is voor alles wat op digitaal-analoog gebied op dit moment op de markt is. Uiteraard geschikt voor het gehele gamma aan digitaal bronmateriaal van redbook tot DSD. Analoge verfijning met Digitale ballen…

Vinyl liefhebbers zullen hun vingers aflikken bij de mogelijkheden van de phonovoorversterker, die als optie kan worden geplaatst. Wij stellen ons een muziekliefhebber voor die naast een toegewijde draaitafel voor 78 toeren platen nog een draaitafel gebruikt voor monoplaten uit het LP-tijdperk. En als kers op de taart gebruikt hij/zij een topklassedraaitafel voor zijn stereo LP-verzameling. Via het unieke programmeringssysteem van de Makua phonovoorversterkers is elke historische plaatcorrectie reproduceerbaar, en zijn de analoge ingangen individueel toe te wijzen aan de verschillende draaitafels waardoor een optimale muziekkwaliteit van het Zwarte Goud gegarandeerd gewaarborgd is.