In juni 2016 is de visie ontwikkeld waarmee Periodic Audio liefhebbers van in ear monitors (IEMs) wil bedienen: portable audio van hoge kwaliteit vanuit het product zelf ontwikkeld. Geen aandacht voor onnodige zaken anders dan de belofte ‘Top geluidskwaliteit voor onderweg’. Samengevat: Portable Audio Excellence.

Draagbaarheid betekent dat de producten van Periodic Audio gewoon in een broek- of jaszak meegenomen moeten kunnen worden. Achteloos, zonder nadenken, zoals je ook je telefoon, portemonnee en sleutels meepakt.

Comfort is minstens zo belangrijk. Een product moet lekker in de hand liggen, makkelijk te dragen en te gebruiken zijn. In ear monitoren die niet lekker zitten of continue irriteren zullen een bron van irritatie zijn tijdens het luisteren naar muziek, en dus de beleving teniet doen. Periodic Audio in ear monitoren zijn gemaakt om te genieten van datgene waar het om draait: de muziek.

Om van muziek te kunnen genieten is geluidskwaliteit van hetzelfde belang als de draagbaarheid en comfort. Als het niet goed klinkt is er ook geen reden om te gebruiken. De kern van Periodic Audio is om portable audio producten te maken die excelleren in de weergave van muziek. De mensen achter Periodic Audio kunnen bogen op meer dan 140 jaar gecombineerde kennis op het gebied van audio. De in ear monitoren die zij op de markt brengen is hun interpretatie hoe portable audio excellence zou moeten zijn.Producten:

Mg – Periodic Audio Magnesium IEM

Magnesium is als IEM (In Ear Monitor) zeer geschikt voor drukke omgevingen
€ 119
meer informatie…


Ti – Periodic Audio Titanium IEM

Voor de liefhebbers van electronische, dance en bass-heavy muziek is Titamium een serieuze optie als IEM (In Ear Monitor)
€ 199
meer informatie…


Be – Periodic Audio Beryllium IEM

Beryllium laat de muziek klinken zoals oorspronkelijk bedoelt door de ‘recording artist’.
€ 299
meer informatie…