Questyle Audio ontwerpt en bouwt muziekspelers voor het weergeven van high res muziek. Daarbij worden een aantal innovaties toegepast: ‘Current Mode Amplification’, ‘True DSD’, drievoudige asynchrone USB-klokken, en 5GHz draadloze technologie voor audio.

Current Mode Amplification

Questyle heeft een unieke versterkertechniek toegepast: ‘Current Mode Amplification’. Dit concept heeft twee grote voordelen: niet alleen een enorme verlaging van de ruisvloer, waardoor er veel meer ruimte is voor micro-informatie in de muziek, daarnaast is de versterker honderden malen sneller, waardoor terugkoppeling toe te passen is zonder dat dit de timing van de muziek versmeert.

Voor deze versterkertechniek heeft Jason Wang, die Questyle in 2012 oprichtte, een patent toegekend gekregen. Op de website van Questyle vindt u meer informatie (Engels).

De apparatuur is volledig gebalanceerd uitgevoerd, en kan daarnaast single-ended uitsturen.

True DSD en PCM DA-converters

Er zijn tegenwoordig veel DA-converters die DSD kunnen verwerken. Uniek is dat Questyle in een aantal producten True DSD heeft toegepast. Bij True DSD wordt het DSD direct verwerkt. Anderen passen ‘DSD over PCM (DoP) toe, waarbij het signaal naar PCM vertaald wordt en terug, voor de werkelijke DA-conversie plaatsvindt.

Productie bij Foxconn

Questyle wordt geproduceerd bij Foxconn, bekend van de iPhone productie. Daarbij maakt Questyle gebruik van bijzondere componenten, waaronder Plitron trafo’s, Wima condensatoren, en – zeer uniek! – Rogers keramische printplaten (in de Gold versie). De solide aluminium behuizing straalt die hoge kwaliteit ook aan de buitenzijde uit.

Mobiele en draadloze innovatie

Questyle denkt ook aan de mobiele muziekliefhebber: de QP1 R draagbare audiospeler bevat een PCM/DSD-DAC in combinatie met een versterker die alle hoofdtelefoons moeiteloos aanstuurt. Een andere innovatie van Questyle is een dedicated 5Ghz netwerk voor audioweergave, waarmee tot 8 kanalen draadloos aangestuurd kunnen worden met een hoogwaardig muzieksignaal.


Questyle producten

Questyle QP2r

Draagbare audioplayer en USB-DAC die geschikt is voor PCM en DSD. De opvolger van de QP1r
€ 1.299
meer informatie…


Questyle QP1r

Draagbare audioplayer en USB-DAC die geschikt is voor PCM en DSD.
€ 999
meer informatie…Questyle CMA400i

Gebalanceerde hoofdtelefoonversterker met ingebouwde DAC.
€ 899
meer informatie…Questyle CMA600i

Gebalanceerde hoofdtelefoonversterker met ingebouwde DAC.
€ 1.299
meer informatie…Questyle CMA800i

Gebalanceerde hoofdtelefoonversterker met ingebouwde DAC.
€ 2.499
meer informatie…Questyle CMA800P

Gebalanceerde voorversterker. De versterker werkt volgens het current-mode principe en opereert volledig in klasse A.
€ 2.499 / € 3.499
meer informatie…Questyle CMA800R

gebalanceerde hoofdtelefoonversterker. De versterker werkt volgens het current mode-principe.
€ 1.999 / € 2.999
meer informatie…Questyle CAS192D

Digitaal Analoog omzetter (DAC) die met PCM 24/192 overweg kan.
€ 1.999 / € 2.999
meer informatie…Questyle T2 & R200i 5Ghz draadloos systeem

5GHz draadloos hifisysteem bestaande uit de T2 controller en de R200i monoversterkers met een vermogen van 200w aan 4 Ohm.
€ 1.299 per element
meer informatie…