€ 1.999 / 2.999
De CAS192D is een Digitaal Analoog omzetter (DAC) die met PCM 24/192 overweg kan, en tevens True DSD signaal kan verwerken. Ten behoeve van de True DSD weergave is er in samenwerking met JRiver een speciale driver ontwikkeld. DSD playback is ongefilterd, terwijl in PCM vijf filterinstellingen en upsampling beschikbaar zijn.

DA-converter

De DA-converter in de CAS192D ondersteunt True DSD. Daarnaast kunnen de USB- en SPDIF-ingangen PCM (tot 24bit/192Hz) en DSD verwerken. CAS192D gebruikt verschillende klokken voor de asynchrone upsampling van 44.1kHz en 48kHz. Bovendien bevat de CAS192D een klok voor asynchrone USB gegevensoverdracht zodat jitter tot onhoorbaar niveau gereduceerd wordt. Deze hoogwaardige DAC maakt gebruik van een WM8741 chipset.

De meerwaarde van True DSD

In tegenstelling tot andere DA-converters die DSD via een DoP-protocol (‘DSD over PCM’) bieden, neemt de Questyle Audio CAS192D de DSD bit-stream rechtstreeks vanaf uw computer. Daarbij worden zowel de bewerking door uw computer als de digitale filters in de CAS192D omzeild. Dit is True DSD, de manier waarop DSD gehoord moet worden!

CAS192D Golden met Rogers keramische printplaten

Elke CAS192D maakt gebruik van kwalitatief hoogstaande onderdelen: speciaal ontwikkelde voedingen van Plitron, Wima en Nichicon capacitors, en Schottky rectifiers. In de Golden-versie worden Rogers keramische printplaten toegepast. Deze zijn gekozen om hun extreem lage permittiviteit en diëlektrisch verlies. De permittiviteit (diëlektrische constante) is stabiel in een breed frequentiebereik tot 10GHz wat leidt tot een ultralaag signaalverlies en een nog betere muziekbeleving.