€ 1.299
Met de CMA600i beschikt u over een compleet systeem om uw luisterervaring met hoofdtelefoon naar een hoger niveau te tillen: de CMA600i bevat een DA-converter en een versterker in één handzame en aantrekkelijke behuizing.

DA-converter

De DA-converter in de CMA600i ondersteunt True DSD. Daarnaast verwerkt de veelzijdige chip via de USB-ingang PCM tot 32bit/384kHz, en DSD tot DSD256. De optische en SPDIF-ingangen kunnen 24bit/192kHz aan. De hoogwaardige DAC maakt gebruik van een AMK AK4490 chipset.

Hoofdtelefoonversterker

De CMA600i wordt gevoed door een gebalanceerde klasse-A hoofdtelefoonversterker die gebruikmaakt van de gepatenteerde Current Mode Amplification. Deze krachtige versterker kan alle hoofdtelefoons, ongeacht de impedantie, aan te sturen. Naast de twee stereo jack uitgangen beschikt de CMA600i ook over een gebalanceerde 4-pin XLR uitgang.

Flexibele inzet met losse eindversterker

In het ontwerp van de CMA600i zijn voor- en eindversterker onafhankelijk van elkaar opgebouwd. Dit garandeert een optimale geluidskwaliteit wanneer de CMA600i in combinatie met een losse eindversterker of met actieve luidsprekers wordt ingezet.