€ 2.499
De CMA800i is een gebalanceerde hoofdtelefoonversterker met ingebouwde DAC. Dit was de eerste hoofdtelefoonversterker ter wereld met de ‘Current Mode Amplification’ waar Questyle patent op heeft. De extreem lage vervorming en de uitstekende signaal/ruis-verhouding bieden een ongekend open blik op uw muziek. Timing, transients en microdetaillering blijven behouden en verdwijnen niet onder de ruisvloer!

DA-converter

De DA-converter in de CMA800i ondersteunt True DSD. Daarnaast kunnen de USB- en SPDIF-ingangen PCM (tot 24bit/192Hz) en DSD verwerken. De SPDIF-uitgang werkt ook tot 24bit/192kHz. Deze hoogwaardige DAC maakt gebruik van een Wolfson WM8741 chipset.

Hoofdtelefoonversterker

Het hart van de CMA800i bestaat uit een gebalanceerde klasse-A hoofdtelefoonversterker die gebruikmaakt van de gepatenteerde Current Mode Amplification. Deze krachtige versterker kan alle hoofdtelefoons, ongeacht de impedantie, aan te sturen. Naast de twee stereo jack uitgangen beschikt de CMA800i ook over een gebalanceerde 4-pin XLR uitgang.

Flexibele inzet met losse eindversterker

In het ontwerp van de CMA800i zijn voor- en eindversterker onafhankelijk van elkaar opgebouwd. Dit garandeert een optimale geluidskwaliteit wanneer de CMA800i in combinatie met een losse eindversterker of met actieve luidsprekers wordt ingezet.