€ 1.299
Onderweg muziek luisteren met de kwaliteit van thuis? De Questyle QP2R is uw oplossing! Een portable audioplayer en USB-DAC waarop u uw favoriete PCM en DSD-bestanden kunt afspelen. De body is gemaakt van aluminium en Gorilla Glass. De QP2R wordt bediend met een draaibare schijf op de voorzijde en een knop aan de bovenzijde.

Hoofdtelefoonversterker

De hoofdtelefoonversterker werkt met de gepatenteerde ‘Current Mode Amplification’ in pure klasse A, en bevat discrete transistors en componenten. Dit zorgt voor een warm en krachtig geluid waarmee de QP2R een meesterwerk is onder de draagbare audioplayers.

Ondersteunde formaten

De Questyle Audio QP2R ondersteund WAV, FLAC, WMA, MP3, OGG, AAC, ALAC, AIFF, DFF, DSF, APE(Normal/High/Fast) tot en met 32bit/384kHz en high-res audio bestanden als DSD64(1Bit 2.8MHz),
DSD128(1Bit 5.6MHz) en DSD256(1Bit 11.2MHz) voor een extreem natuurgetrouwe weergave van de oorspronkelijke opnames.

DA-converter

Deze hoogwaardige USB-DAC maakt gebruik van een AKM AK4490 DAC chipset.

Portable… maar ook thuis!

Met de 3100Mah accu kunt u tot 10 uur muziek luisteren. Het opladen van de QP2 R gaat via een USB-C kabel. En hoeveel muziek u ook heeft, u kunt het allemaal afspelen op de QP1R. Naast 64Gb intern geheugen, is er ruimte voor 1 micro SD card van max 256Gb voor een totaal van 320Gb! De micro SD card kan eenvoudig gewisseld worden zodat u uw gehele muziekcollectie kunt meenemen.

De QP2R is ook eenvoudig te koppelen aan een thuisinstallatie als DA-converter.