€ 1299 per element
Superieur geluid zou niet door kabels beperkt moeten worden! Questyle presenteert één van de eerste audiosystemen ter wereld die muziek draadloos via een stabiel 5GHz netwerk versturen.

T2 draadloze transmitter

De T2 heeft USB-, coaxiale en optische ingangen om het muzieksignaal digitaal te ontvangen, naast een analoge RCA-input. Analoge input wordt via een AD-converter omgezet naar een digitaal signaal. De T2 kan tot 24bit verwerken. De flexibele draadloze transmitter kan maximaal 8 kanalen tegelijk aansturen.

R200i draadloze monoversterkers

De R200i bevat niet alleen een 200W@4Ohm sterke eindversterker, in de behuizing vindt u ook een draadloze ontvanger en een DA-converter. De R200i eindversterker kan de meest uitdagende luidsprekers aansturen door de 20A output voedingscapaciteit. Het hart van de versterker wordt gevormd door een ICEpower versterkermodule.

De meerwaarde van een 5GHz netwerk

Vaak wordt gebruik gemaakt van 2,4GHz voor draadloze gegevensoverdracht. Zo opereren veel wifi-netwerken op deze frequentie. Dit kan een negatief effect hebben op de stabiliteit. Questyle kiest voor 5GHz omdat zo ongehinderde en stabiele(!) draadloze muziekweergave gegarandeerd kan worden.

Bi- of Tri-ampen? Of draadloos hometheater?

De T2 draadloze transmitter kan tot 8 kanalen tegelijk aansturen. Dit heeft als groot voordeel dat u niet alleen meerdere ruimtes tegelijk van muziek zou kunnen voorzien, ook een toepassing in hometheater opstelling wordt ineens veel eenvoudiger.

Als uw luidsprekers zijn uitgerust met aparte aansluitingen voor hoog, midden en laag, kunt u deze elk met een R200i aansturen voor werkelijk ongelimiteerd krachtige weergave.