KAYA luidsprekers zijn onmiskenbaar Vivid Audio. Met hun gewelfde profiel, gepatenteerde technologie en de, vrij van resonanties en kleuring, weergaloze geluidsweergave. Het gaat alleen maar om de muziek en niets anders. Een stille revolutie? Ja. De gladde strakke lijnen van de luidsprekers, de gedetailleerde gerichte geluidsweergave die je de muziek inzuigt en je aandacht vasthoudt. Easy living en een verrijking voor het leven.

Authentiek

De Kaya serie heeft de authentieke Vivid Audio luisterervaring. Een evolutie die voortborduurt op alles wat Vivid Audio tot die bijzondere ervaring maakt. De slanke, compacte behuizingen zijn ontworpen om op te gaan in de ruimte in plaats van deze als statement te domineren.
De plaatsing van de tweeter en mid-range driver zorgt voor een meer directioneel geluid waardoor de luisteraar als het ware de muziek wordt ingezogen om te kunnen genieten van elk detail in het zuivere geluidsveld.

Vormgeving

KAYA is de eerste serie die is ontwikkeld in samenwerking met industrieel ontwerpers Matt Longbottom en Christoph Hermann. Voor hen was KAYA de perfecte ontwerp uitdaging om een ontwerp te maken dat de kern van Vivid Audio’s filosofie waarborgt – klank bepaalt de vorm – maar dat voor de hele serie ook toegankelijk is. Matt’s ervaring met meubel ontwerp en daarmee het snijvlak van mens en product komt bij KAYA perfect samen.
Chris Hermann heeft zijn ervaring op het gebied van generatief ontwerp toegepast op de luidspreker roosters om optimale geluidsweergave te garanderen. Het resultaat van hun samenwerking is een prachtig vormgegeven serie luidsprekers.

Producten

Vivid Audio KAYA 90

€ 23.990 / € 24.990
meer informatie…


Vivid Audio KAYA 45

€ 16.400 / € 17.150
meer informatie…


Vivid Audio KAYA 25

€ 9.900 / € 10.400
meer informatie…