The Blue Room

The Blue Room – JBL Synthesis One Array – De gelukkige eigenaar van deze Droombioscoop – die we ‘The Blue Room’ noemen – is een absolute filmkenner. Na een mooie eerste ruimte wilde hij een nog betere filmbeleving. Meer ‘in de film zitten’ – weg van de realiteit – was de wens die hij bij ons neerlegde.

 

Dark Knight Cinema

Dark Knight Cinema een perfecte home cinema ervaring volgt vanzelf als de kijker volledig de film in wordt gezogen… Zonder dat de techniek zichtbaar is. Deze droombioscoop laat je film echt beleven!

 

Centre of Cinematic excellence oplossingen

Een akoestisch geoptimaliseerd frame rondom de televisie met geintegreerde luidsprekers aangestuurd door een Arcam AVR receiver met Dirac, zorgen voor een waanzinnige audio en video beleving in een.

 

Van kelder naar Droombioscoop

Van kelder naar Droombioscoop – The Endgame Cinema – Tijdens de eerste afspraak was het al heel duidelijk: de nieuw te bouwen kelder moest een bijzondere ruimte gaan worden! Een ruimte waarin niet alleen met het complete gezin film gekeken zou worden, maar ook waar gezellig met vrienden een drankje genuttigd zou kunnen worden.

MUTROX

Mutrox voor studio’s en home cinema’s

Mutrox Studios & Home cinemas

Veerweg 1, 3281 LX Numansdorp
Telefoon 0186 65 40 55 – E-mail sales@mutrox.com

Onze medewerkers staan u graag te woord!
Tel: 06-45066928 (Garmt)