Projecten

Wij hebben ruime ervaring met het begeleiden van complete verbouwingsprojecten, waarbij wij niet alleen een thuiscinema realiseren, maar ook gedistribueerde audio, licht- en gordijnsturing, koppeling met diverse andere systemen zoals intercom, alarm, etc., en high-end audio. Ontzorgen is hierbij ons motto: nadat wij samen met u tot een complete invulling van uw wensen zijn gekomen, zorgen wij, in samenspraak met de aannemer, elektricien, en overige betrokken partijen, er verder voor dat deze wensen optimaal gerealiseerd worden.

 

Demobioscoop 

In onze demobioscoop kunt u de meerwaarde van een high-end cinemasysteem beleven. In 4 heerlijke bioscoopstoelen luistert u naar een 5.1.2 Dolby Atmos systeem met Revel Ultima luidsprekers en een Arcam surround receiver. Uiteraard maken wij gebruik van de Dirac room correctie die in alle Arcam receivers wordt geleverd.

Naast de speakers van Revel hebben wij ook de mogelijkheid om systemen te realiseren met luidsprekers van Bowers & Wilkins, JBL Synthesis, KEF, Meridian en Goldmund. Op basis van uw wensen, mogelijkheden en budget ontwerpen wij een systeem dat optimaal op uw situatie is toegesneden.

 

 

Domotica

Een prachtig home-cinemasysteem is één ding, maar u geniet hier natuurlijk pas echt van als het voor iedereen in het gezin eenvoudig te bedienen is. Bij ons vormen de domoticasystemen van Savant een wezenlijk onderdeel van uw thuisbioscoop, hetzij als “mini-oplossing” om alleen het cinemasysteem aan te sturen, hetzij als onderdeel van een domoticasysteem voor uw complete woning.

 

 

 

 

PUUR showroom

Skoon 80
1511 HV Oostzaan
Amsterdam Area – The Netherlands

Kom langs of maak een afspraak voor een oriënterend gesprek.

PUUR showroom

Skoon 80
1511 HV Oostzaan
Amsterdam Area – The Netherlands

Openingstijden

Maandag van 13.00u tot 18.00u

Dinsdag t/m vrijdag van 09.30u tot 18.00u

Zaterdag van 09.30u tot 17.00u

Nieuwe alles in een wonder van Ruark Audio; de R3

R3 Music System Compact design, subliem geluid.De nieuwe R3 alles-in-één music system van het Britse [...]

NIEUW ARCAM ST60 Music Streamer

ARCAM ST60 muziek streamer – netwerk speler dit najaar leverbaar.   Streaming Audio De NIEUWE Arcam [...]