Roon

Roon: The revolutionary music player for true music lovers.

Roon is een krachtige muziekspeler die de manier waarop je je muziekcollectie verkent en uitbreidt transformeert – waardoor je op elk apparaat kunt luisteren, in de best mogelijke geluidskwaliteit, thuis of onderweg.

Roon combineert je lokaal opgeslagen bestanden met streams van TIDAL en Qobuz om een uitgebreide, onderling verbonden digitale bibliotheek te creëren – die je uitnodigt op nieuwe en meeslepende muzikale ontdekkingsreizen, elke keer als je begint te luisteren. Roon transformeert je online muziekbibliotheek in een echte platenverzameling, verrijkt met diepgaande en gedetailleerde inhoud in de vorm van biografieën van artiesten, albumrecensies, trackcredits, songteksten, tourdata en meer.

Roon maakt het vervolgens gemakkelijk om overal naar deze uitgebreide muziekcollectie te luisteren. Thuis werkt Roon feilloos op duizenden Roon Ready, AirPlay, Chromecast, HDMI en USB-apparaten. En wanneer je het huis verlaat, plaatst Roon ARC je volledige Roon-bibliotheek – en alle meest krachtige functies van Roon – recht in je zak, in een prachtige mobiele app voor luisteren onderweg.

Terrason Audio distribueert de volgende merken die werken met Roon: