PMC

Opgericht in 1991 door Peter Thomas van de BBC en Adrian Loader van FWO Bauch. De combinatie van kennis en een levenslange passie voor muziek leidde tot de productie van PMC’s eerste product, de BB5-A, een actieve hoofdmonitor voor de studio. Dit ontwerp werd opgepikt door de BBC Maida Vale en Metropolis Mastering en blijft de referentie ter wereld, gebruikt door Prince, Stevie Wonder’s Wonderland Studio, Hospital HDTV Broadcast London en voor gerenommeerde klassieke labels als Decca en Harmonia Mundi. Veel van de hedendaagse filmthema’s zijn gemaakt met behulp van PMC, van eminente componisten als Henry Jackman, Thomas Newman, Tyler Bates en John Debney.

PMC is een van de weinige bedrijven die een Emmy® hebben ontvangen voor hun bijdrage aan een uitstekende opname. Met film zou het gemakkelijker zijn om een lijst te maken van de blockbuster-films die geen gebruik maakten van PMC tijdens het proces van muziekproductie en -post! De lijst met films geproduceerd met PMC is eindeloos lang maar een aantal bekende belangrijke titels zijn: Titanic, Mission Impossible, Captain Phillips, Pearl Harbor, Game of Thrones – TV, Iron Man 1&2, Skyfall, Spiderman 1,2,3 en Pirates of the Caribbean en nog veel meer.

PMC is toonaangevend in alle mastering-studio’s, TV omroepen en een groot deel van de professionele opname wereld.

PMC is van mening dat een goede luidspreker in staat moet zijn om natuurgetrouw  de audiovisuele presentatie van de artiest zonder kleuring weer te geven – PMC luidsprekers zijn de ideale oplossing voor zowel de studio als thuis.

https://www.pmc-speakers.com/

PMC Twenty5i

  Tijdens de Bristol show presenteerde luidspreker fabrikant PMC een “i” versie van de bestaande [...]