Audeze EUCLID: micro Planar magnetic in-ears

NIEUW van AUDEZE – EUCLID – micro Planar Magnetic in-ears

 

Groots in micro formaat!

Een Planar Magnetisch membraan met gesloten behuizing gemaakt van precisie gefreesd aluminium, bedoelt voor in-ear. De nieuwe Euclid combineert al deze functies om superieure details te laten horen met sonische nauwkeurigheid. Een soundstage en dynamisch bereik die zo robuust is dat je vergeet dat je naar een gesloten in-ear luistert. De geminiaturiseerde enkele vlakke magnetische driver van 18 mm heeft geen crossovers, wat resulteert in superieure cohesie over het gehele frequentiespectrum. Euclid is ontworpen voor een ongelooflijke efficiëntie van 105 dB / mW en een maximale SPL van meer dan 120dB *, waardoor het het hoogste dynamische bereik heeft van alle in-ear’s in zijn categorie. Het soepel gevormde lichtgewicht ontwerp bevat nauwkeurig gefreesd aluminium en koolstofvezel voor een look die elegantie niet opoffert voor comfort

 

Gepatenteerde Planar Magnetic Driver-technologie van 18 mm

Euclid’s 18 mm vlakke magnetische drivers bevatten Audeze’s gepatenteerde Fazor ™ golfgeleiders om de fasering en vervorming te elimineren die kenmerkend zijn voor de meeste gesloten dynamische in-ears. Het efficiënte ontwerp met één driver bezit ook de gepatenteerde Fluxor ™ -magneten en Uniforce ™ -spreekspoelen om vervorming verder te verminderen. Tevens gevoeligheid te verbeteren en superieure samenhang te creëren over het hele frequentiespectrum.

 

Universele connectiviteit

Euclid’s hoge gevoeligheid en lage impedantie maken het een ideale metgezel voor elke audiospeler met hoge resolutie. De vergulde MMCX-stekkeraansluitingen zorgen voor een veilige en duurzame verbinding, of je nu de gevlochten kabel gebruikt die mee wordt geleverd of een specifiek ge-upgrade kabel.

Precisie gefreesd aluminium behuizing. 

De lichte en duurzame behuizing van Euclid is glad gevormd met een elegante matzwarte afwerking en is nauwkeurig gefreesd uit massief aluminium en afgedekt met een carbon kapje.

De perfecte pasvorm

Om u de beste pasvorm en het beste draagcomfort te geven, wordt Euclid geleverd met 3 verschillende soorten siliconen en schuimrubberen oordopjes, waaronder de SpinFit- en Comply-modellen.
Ergonomisch ontwerp
Euclid’s kleine 5 mm ooropening, voorgevormd ontwerp en lichtgewicht constructie werkt samen om een ergonomische pasvorm te creëren die geschikt is voor de meeste vormen van het binnenoor. De gevlochten kabel wordt achter het oor geleid voor meer stabiliteit, waardoor oorhaken overbodig zijn en het comfort tijdens langdurige luisteren wordt verbeterd.

 

 

 

 

 

 

Binnenkort leverbaar.

Specificaties

Style

In-ear, closed-back

Transducer type

Planar Magnetic

Magnetic structure

Fluxor™ magnet array

Phase management

Fazor™

Magnet type

Neodymium N50

Diaphragm type

Ultra-thin Uniforce™

Transducer size

18 mm

Maximum SPL

>120dB

Frequency response

10Hz – 50kHz

THD

<0.1% @ 100 dB SPL

Sensitivity

105 dB/1mW (at Drum Reference Point)

Impedance

12 ohms

Max power handling

500mW

Min recommended power

> 50mW

Wired connection

Braided MMCX

Weight

15g/pair without cable

Sound port diameter

5mm