Custom Install serie van PMC (pmc Ci)

Hollywood to your Home … Introductie van de NIEUWE PMC ci-serie

 

PMC ci140 en ci140sub

De eerste twee nieuwe PMC custom inbouw luidsprekers zijn reeds geïntroduceerd tijdens Cedia 2019 genaamd ci140 en ci140sub. Om de range helemaal compleet te maken komen daar nu de ci30, ci45, ci90slim en ci65 bij, welke tijdens ISE te Amsterdam geïntroduceerd zullen worden. De ci-serie is een compleet nieuwe custom inbouw speaker lijn van PMC boordevol eigen PMC-technologieën afkomstig van de professionele studiomonitors, die verantwoordelijk zijn geweest voor de soundtracks van honderden films ge-masterd in genomineerde opname studio’s.

 

De vier kleinere modellen in de reeks zijn twee-weg ontwerpen, het vlaggenschip ci140 is een drie-weg ontwerp met vier basdrivers. PMC staat al lang bekend om zijn middenklasse driverontwerpen, die voor het eerst werden gezien in ’s werelds toonaangevende studiomonitorluidsprekers, de BB5. Deze technologie is in de loop der jaren doorontwikkeld en in huidige ci-lijn is doorgevoerd, waarbij de ci140 de nieuwste is om te profiteren van het gebruik van een dome voor de midrange.

 

Perfect voor installateurs

Alle modellen zijn ontworpen met een zeer ondiepe inbouwdiepte. Zo zijn alle modellen  geschikt voor wandmontage en zijn alle modellen, behalve de ci140 en ci140sub, ook geschikt voor gebruik in de muur. Een optionele montagehuls past rond de kasten van de ci30, ci45, ci90slim en ci65 om het in de muur bevestigde systeem te verbergen en kan tevens dienst doen om een elegant en discreet on-wall model te creëren. Het gebruik van één product voor zowel in de muur als aan de muur vergroot de flexibiliteit voor de custom installateur met verschillende montage-opties.

 

De eenvoudige en snelle wandmontage maakt de nieuwe PMC ci reeks de ideale inbouwluidspreker voor iedere installateur. De ci30, ci45, ci90slim en ci65 zijn uitgerust met PMC’s Qikfire ™ verend montagesysteem. Een systeem dat met een simpele draai van een schroevendraaier de luidspreker veilig en snel bevestigt en micro-aanpassing na installatie mogelijk maakt. Verwijderen is net zo eenvoudig als installatie, met een simpele draai. De wandmontage van elk model is een zeer eenvoudig proces met behulp van de optionele in elkaar grijpende muurbeugel, die is ontworpen om ook pin-point niveau-aanpassing te bieden.

 

De ci140 wordt aangevuld door de ci140sub, met dezelfde vier basdrivers welke allemaal werken met PMC’s geroemde ATL (Advanced Transmission Line) techniek. ATL stelt deze inbouwluidspreker in staat om extra lage frequentie-energie te reproduceren, perfect voor iedere home theater-installatie en volledige frequentiebereik bij muziekreproductie in high-end audio- en studiosituaties.