PMC Twenty5i

 

Tijdens de Bristol show presenteerde luidspreker fabrikant PMC een “i” versie van de bestaande series Twenty5 luidsprekers. Vanuit PMC was dit een “improvement” na vele jaren van succes met de huidige Twenty5 series.

 

De veranderingen zijn:

1/ Een nieuwe 19mm Sonomex soft dome Ferrofluid cooled tweeter

2/ Een aangepaste behuizing voor het kleiner formaat tweeter

3/ Een aangepast crossover filter met een crossover op 1.7 kHz

 

De Twenty5i assortiment bestaat uit vier tweewegluidsprekers. Variërend van de compacte plankmontage Twenty5i.21 tot de vloerstaande Twenty5i.24, plus het vlaggenschip drieweg Twenty5i.26. Er is ook een centerkanaalmodel en de reeds beproefde subwoofer voor gebruik in surroundsystemen.

 

De kernopvatting van PMC is dat iedere luidspreker die zij produceren dezelfde ultrahoge resolutie kan weergeven en mits goed ontworpen, in de hele opnameketen kan worden gebruikt. Daarom worden hun ontwerpen gebruikt in elke fase van het produceren van muziek. Van de muziekkamers van componisten, filmsoundtracks in opnamestudio’s tot privé studio’s aan huis. Waarbij het heel belangrijk is dat de essentie van de originele uitvoering behouden blijft zoals de artiest het bedoeld heeft. Omdat de kenmerken en tonaliteit van PMC luidsprekers, van groot tot klein, in wezen hetzelfde zijn, is het eenvoudig om verschillende modellen te mixen en matchen om uw perfecte meeslepende audiosysteem te creëren.

De nieuwe PMC Twenty5i zal medio mei 2020 leverbaar zijn.