GLOEDNIEUWE ALL-IN-ONE AUDIOSYSTEEM VAN RUARK: DE R5

Ruark R5

Ruark heeft een nieuwe all-in-one in ‘t assortiment. Ook de speakers zijn ingebouwd, dus u hoeft alleen de stekker nog maar in het stopcontact te prikken

All-in-ones hebben zeker hun charme, zeker als ze ook nog eens van een beetje fatsoenlijke kwaliteit zijn. Zoals bijvoorbeeld de nieuwe Ruark R5. Voorzien van echt alles wat u nodig hebt om direct te kunnen luisteren. De R5 is afgeleid van vlaggenschip R7 en beschikt ook over multi-room mogelijkheden. De R5 maakt gebruik van nieuw ontwikkelde klasse AB eindversterkers in een 2.1-configuratie. De speakers zijn zoals gezegd eveneens ingebouwd. De sub is een ‘long throw’-exemplaar. Verder kunt u naar hartenlust streamen, onder meer Tidal, Spotify en Deezer worden ondersteund. Net als DLNA, zodat u ook lokaal via het (thuis)netwerk muziek kunt afspelen.

cd-speler

Praktisch is de ingebouwde cd-speler, waarmee u ook uw oude muziekcollectie ten gehore kunt brengen. Een usb-aansluiting maakt dat geheugensticks met muziekbestanden afgespeeld kunnen worden. Of stream muziek via Bluetooth – desgewenst in aptX – vanaf bijvoorbeeld uw smartphone. De bediening is dankzij de voor Ruark kenmerkende RotoDial eenvoudig. Mocht u het willen, dan is het ook een optie om de R5 via een app voor iOS of Android te besturen. De prijs van deze ‘alleskunner’ bedraagt €1199, nu beschikbaar in walnootfineer of matgrijs.