Accusound

Accusound Cable Company is ontstaan uit passie voor muziek. Sinds het begin van deze eeuw heeft Accusound zijn ontwerpen verfijnd in een niet aflatende zoektocht naar pure audiozuiverheid. Een uitzonderlijke groep audiotechnici van wereldklasse is aan het werk gegaan; elektrotechnici, muzikanten en audiofielen hebben meegewerkt aan de ontwikkeling van kabels die ‘echt het verschil maken’ in de luisterervaring.
Of het nu in een professionele opnamestudio is of thuis op een audiofiel componentsysteem, kabels spelen een cruciale rol bij het intact houden van uw audiosignaal. Het streven van Accusound om een ultiem presterende
verbindingskabels te produceren hebben ertoe geleid om de beste high definition koperen en hybride zilver / koperen kabels te ontwerpen en produceren.
 
Ze zijn trots op het feit dat de kabels in de thuis basis van Accusound (Amerika) ontwikkeld en gemaakt worden. Zo blijft de kwaliteit van de materialen en productie in het assemblageproces gewaarborgd. Het geeft tevens de vrijheid om elke kabel aan te passen en te testen voordat deze de faciliteit verlaat.

Voortbouwend op de Heritage van Accusound als toonaangevende microfoonontwikkelaars van wereldklasse. Gebruikt in opnamestudio’s en masteringfaciliteiten over de hele wereld. Accusound gebruikt de expertise om kabels speciaal voor de audiofiel te maken. De audiofiele Accusound ontwerpen laten je de muziek horen zoals het bedoeld was door de artiesten – met alle tonen, texturen en muzikale interacties volledig bewaard. Het geluidsbeeld van elke opname wordt onthuld zodat je alle instrumenten nauwkeurig kunt horen zoals in de opnameruimte met de vrijheid om hen heen. Je hoort de diepte in de opnames zoals je nog niet eerder hebt ervaren. Met Accusound kabels hoor je de muziek, niet de kabel.
 
De volledige lijn audiofiele Accusound kabels voldoen aan RoHS en hebben een garantie van 10 jaar. Elke Accusound-kabel is ontworpen, gefabriceerd, geassembleerd en getest in de Verenigde Staten van Amerika.

https://www.accusoundcablecompany.com/