NIEUW ARCAM ST60 Music Streamer

ARCAM ST60 muziek streamer – netwerk speler dit najaar leverbaar.

 

Streaming Audio

De NIEUWE Arcam ST60 muziek streamer biedt toegang tot diensten als Qobuz, Spotify, Deezer, Napster, en Tidal. Maar dat is niet alles: het is ook compatibel met Apple’s AirPlay 2 en Google Chromecast voor eenvoudig afspelen vanaf  iOS- en Android-apparaten, en het kan ook UPnP-bronnen ophalen en afspelen. Hiermee is streaming bij Arcam niet afhankelijk van een eigen App of control systeem waardoor het een zeer toegankelijk en open streaming functionaliteit heeft.

 

MQA, ROON, Control4 etc.

Tevens kan de nieuwe telg van de Arcam familie ook MQA-bestanden (Master Quality Authenticated) volledig decoderen en is ook Roon Ready om af te spelen in een multi-room setup. Die veelzijdigheid is natuurlijk niet minder dan we zouden verwachten van een merk dat ervaring heeft op het gebied van streaming, hij is dan ook goed te gebruiken in een multiroom setup met AVR serie of een SA30. 

MQA is natuurlijk niet het enige hi-res formaat dat het ondersteunt. Het speelt ook AIFF, ALAC, FLAC en WAV, samen met gecomprimeerde oudere formaten. Ondersteunde sample rates zijn: 32kHz, 44.1kHz, 48kHz, 88.2kHz, 96kHz, 176.4kHz, en 192kHz. Voor de custom installer werkt het ook met I / P RS232-besturing, inclusief Control4 en Crestron.

 

 

Alle aansluit mogelijkheden

Qua connectiviteit bezit de Arcam ST-60 over gebalanceerde analoge XLR en RCA, coaxiale en optische digitale uitgangen. Aan de ingaande kant zien we twee digitale coaxiale en twee optische ingangen, de ST-60 kan doormiddel van LAN kabel of draadloos via WiFi in het thuisnetwerk verbonden worden.

Leverbaar vanaf medio Q4 
Adviesprijs € 1399,-