Nieuwe alles in een wonder van Ruark Audio; de R3

R3 Music System

Compact design, subliem geluid.
De nieuwe R3 alles-in-één music system van het Britse audio merk Ruark is gebouwd vanuit de benadering dat hij gebruiksvriendelijk moet zijn voor iedereen.
Ruark vindt dat iedereen een mooi design verdient in zijn/haar leven en dat het slimme en elegante R3 systeem bijdraagt aan een goed gevoel voor iedereen.
Het combineert een chique design met speelse contouren, bekroond met een subliem geluid dat zijn compacte vorm niet doet vermoeden. De R3 is veelzijdig en heeft meer te bieden dan men zou verwachten van een dergelijk systeem.

Zoals men van Ruark Audio mag verwachten zal het nieuwe ontwerp van de R3 met zijn vele functionaliteiten voor veel toepassingen inzetbaar zijn. Thuis in de woonkamer, keuken, slaapkamer of studeerkamer, het kan probleemloos geplaatst worden in elk van deze woon ruimtes en voorzien in alle gebruiksvoordelen die men in de specifieke ruimte zou willen toepassen. De R3 laat zich vanwege zijn compacte vorm makkelijk plaatsen zonder een compromis hoeven te stellen in weergave en stijl.