PMC LUIDSPREKERS

PMC luidsprekers bij Terrason-Audio

Het verheugt ons u te kunnen mededelen dat vanaf 1 augustus 2019 Terrason Audio  PMC luidsprekers tot zijn merken pakket heeft verkregen.
 
PMC is een internationaal geroemde naam, zowel voor de professional als voor de muziekliefhebber. De mensen achter PMC hebben feitelijk het juiste recept gevonden om hun luidsprekers echt én mooi te laten klinken. Ze gaan er gewoon nog voor de pure muziek. 
 
Bij PMC gaan wetenschap en kunst voortdurend samen. Kenmerkend zijn onder meer de zelfontwikkelde en handgemaakte midrange drivers, het gebruik van speciaal conusmateriaal, geselecteerde crossover componenten en natuurlijk het transmissielijn-ontwerp. Resultaat zijn luidsprekers van de allerbeste kwaliteit, ongeacht prijsklasse.
 
De lijst van musici die voor de PMC audiokwaliteit hebben gekozen is te lang om te noemen, maar namen als Stevie Wonder, Elbow, Tony Bennet, Robbie Williams, Peter Gabriel, Kraftwerk, Coldplay en onze eigen Afrojack liegen er toch niet om. Je vindt PMC onder meer in de studio’s van Sony Music, Universal Music, Decca en Capitol en in de huiskamers van muziekliefhebbers over de hele wereld.
Bij PMC draait het dan ook om, de passie om muziek tot leven te willen brengen.