DEMONSTRATIE & EXPERIENCE

Er zijn vele mogelijkheden in apparatuur en inrichting. Waar moet je beginnen? We nodigen je voor de start van je oriëntatie van harte uit in één van onze winkels in Tilburg of Amsterdam. Daar bespreken we de wensen die je zelf hebt en demonstreren we graag de mogelijkheden die er zijn. In Amsterdam beschikken we over een bioscoopkelder met een 9.2.4 dedicated top cinema systeem. In Tilburg beschikken we over een Grand Home Cinema met diverse bioscoop opstellingen in verschillende configuraties alsmede over een huiskamer waarin we een top home cinema installatie in 7.4.4  configuratie volledig in verstopt hebben. Volop inspiratie mogelijkheden aldus, die zullen leiden tot het ontwerp van jouw private cinema!

ASSORTIMENT

iEar’ beschikt over een prachtig assortiment met specifieke home cinema producten. Wat jou de mogelijkheid biedt om qua mogelijkheden, geluidskwaliteit en prestatieniveau jouw gewenste thuisbioscoop te kunnen samenstellen. Op het gebied van projectie werken met projectieschermen van Stewart en Lumene, met OLED schermen van Sony en LG en met projectoren van Sony en Optoma. Home Cinema elektronica hebben we van Denon, Yamaha, Marantz, Rotel, NAD, Arcam, McIntosh en Trinnov, al dan wel of niet met intelligente ruimte akoestische systemen van Audessey, Dirac en Trinnov. Luidsprekers, vrijstaand en inbouw, zijn er van Bowers & Wilkins, Focal, KEF, Dynaudio, Sonus faber en Monitor Audio. Domotica en Cinema besturing is er van Crestron. En om de ruimte compleet te maken bieden we, in samenwerking met gespecialiseerde partners, allerlei mogelijkheden op het vlak van interieurbouw, home cinema meubilair, verlichting en ruimte akoestiek.

 
 

iEar’ | Ultimate sound and vision
Naast de specialisatie in Home Cinema is iEar’ verder gespecialiseerd in High-end Audio, Domotica en Streaming Audio. Wat goed uit komt, want vaak vind je al deze specialisaties terug in een home cinema installatie. Je vindt ons in Tilburg aan de st. Ceciliastraat 28 in Tilburg (rand centrum) en in Amsterdam zijn we in zuid gevestigd aan de Beethovenstraat 9-b. Beide winkels zijn vanaf de snelweg in 5 minuten te bereiken met parkeermogelijkheden voor de deur (wel betaald). We heten je ter oriëntatie van harte welkom in één van onze winkels. Het is ook mogelijk vooraf een afspraak te maken met één van onze adviseurs. Gaandeweg het project zullen we dan ook ter plekke komen kijken om alles in te meten en te beoordelen of alle wensen te realiseren zijn.

 

 

 

 

 

 

 

Graag tot ziens bij iEar’ | Ultimate sound and vision!

Vestiging Amsterdam

iEar’ vestiging Amsterdam is gelegen in zuid en beschikt over vier luisterruimtes. In 5 minuten te bereiken vanaf snelweg A2/A10. Parkeren is voor de deur en omliggende straten mogelijk (betaald parkeren). Tram 5 en 24 stoppen voor de deur.

Adres & openingstijden Amsterdam

Beethovenstraat 9-b, 1077 HL Amsterdam

Dinsdag 10.00 – 18.00 uur
Woensdag 10.00 – 18.00 uur
Donderdag 10.00 – 21.00 uur
Vrijdag 10.00 – 18.00 uur
Zaterdag 10.00 – 17.00 uur
Zon- en feestdagen gesloten

Maandag 10.00 – 18.00 uur (telefonisch bereikbaar)