Service

Wanneer uw product defect is of niet goed functioneert, is dat natuurlijk erg vervelend. Om u zo snel en efficiënt mogelijk van dienst te kunnen zijn, hanteren we de volgende serviceprocedure:

1. Probleemidentificatie

  • Indien u een probleem ervaart met uw product, raadpleeg dan eerst de gebruikershandleiding en probeer de aanbevolen probleemoplossende stappen.
  • Als het probleem aanhoudt, neem dan contact op met een verkooppunt om uw probleem te bespreken. Zorg dat u het typenummer van het product bij de hand heeft.

2. Serviceverzoek

  • Afhankelijk van het probleem kan het verkooppunt u adviseren het product bij hen langs te brengen.

3. Productvoorbereiding

  • Zorg ervoor dat uw product klaar is voor inspectie en/of service. Verwijder indien mogelijk alle persoonlijke items, accessoires en gegevens. Bij bepaalde producten wordt geadviseerd om een back-up van gegevens te maken.
  • Verstrek gedetailleerde informatie over het probleem, inclusief wanneer het zich voordeed en onder welke omstandigheden.

4. Productafgifte

  • Breng uw product samen met het aankoopbewijs en een kopie van het serviceverzoek naar een verkooppunt.

5. Serviceproces

  • Een technicus zal het product inspecteren en een diagnose stellen. U ontvangt een schatting van de reparatiekosten en -tijd, tenzij de reparatie onder de garantie valt.
  • Voor reparaties die niet onder de garantie vallen, wordt uw goedkeuring gevraagd alvorens verder te gaan.

6. Reparatie en afhandeling

  • De reparatietijd kan variëren afhankelijk van de complexiteit van het probleem en de beschikbaarheid van onderdelen.
  • U wordt op de hoogte gesteld zodra uw product gerepareerd is en klaarligt om opgehaald te worden.

Terrason Audio werkt samen met Hanex Service: https://www.hanexservice.nl/

ARCAM RADIA series how to:

 

How to video: hoe update ik mijn nieuwe Arcam AV(R) HDA serie

LET OP: vanaf software versie V1.40 kunnen beide files (system.fw en image.swu) tegelijk op één USB stick geplaatst worden en in één keer ingeladen in de Arcam, daarmee komt deel 2 van de instructie video te vervallen. Denk aan de factory reset wanneer de update klaar is!

N.B.: vanaf V1.44 kunnen system settings en Dirac filters blijven behouden in de AV(R) serie. Let er op dat aan het einde van de update gevraagd wordt: Press OK for system reset of DIRECT om huidige settings en Dirac filters te behouden. 

Lees hier meer over updaten van de Arcam AVR HDA serie: https://www.harmanluxuryaudionews.com/2020/08/22/updating-arcam-avrs/

Zie hier de update video: https://youtu.be/KClq97Piv0c 

How to video: hoe update ik mijn Arcam SA30 HDA serie

Zie hier update video: https://youtu.be/zzCuJfM3Bb0