Pakket

Ons pakket is zodanig samengesteld dat ons team kan putten uit een gevarieerd aanbod in de top van wat er tegenwoordig te krijgen is op het gebied van de betere audio en video. Met merken als Arcam, B&W, DALI, Denon, Dynaudio, Focal, Fyne Audio, Hegel, KEF, Loewe, Marantz, Monitor Audio, NAD, Naim, REL, Sony en Yamaha (en da’s nog niet eens alles) is de lijst best lang, maar gelukkig maken wij daar de geschikte selectie.

 

Samenwerking

Voor de ultieme Home Cinema ervaring werken wij onder meer samen met Arcam. Het Centre of Cinematic Excellence zien wij dan ook als verlengstuk van onze eigen filosofie die gericht is het doen van het beste advies op basis van gedegen kennis. En op het verlenen van service na aanschaf. Want er komt nogal wat bij kijken. Na het bepalen van de wensen begint het pas goed. Bezoek aan huis, het maken en uitwerken van tekeningen, een vrijblijvende offerte, begeleiding van (onder)aannemers, het wegwerken van bekabeling, installatie, uitleg en demonstratie. Het is een serieus traject.

 

OVER BOTMAN

Onze winkel vind je middenin het centrum van Hoorn. Een drempel hebben we niet, praatjes al evenmin. Wat we wel hebben zijn de topmerken op het gebied van audio en video. Verspreid over meerdere ruimtes kan je kennisnemen van zeer betaalbare systemen tot de absolute high-end. Demonstraties worden gegeven in twee afsluitbare ruimtes, zodat je niet gestoord wordt door het winkelend publiek. Of het nu gaat om een intieme stereoset of een groot Dolby Atmos surround systeem compleet met grootbeeldprojectie, het kan allemaal bij Botman Sound & Vision. Wij zijn en blijven de “echte” AV guys en inspireren je graag met de oplossingen die we met kennis en passie voor je samenstellen.

 

Wat kan Botman Sound & Vision voor u doen?

 

  • Oriënterend gesprek waarin u uw wensen kenbaar kunt maken;
  • Bezoek van een adviseur aan uw woning of bedrijf;
  • Uitwerken van tekeningen;
  • U ontvangt een vrijblijvende offerte;
  • Tijdens de werkzaamheden onderhoudt uw adviseur contacten met uw architect, aannemer en elektricien;
  • Weg werken van bekabeling;
  • Installatie van apparatuur;
  • Uitleg en demonstratie door uw adviseur.

Neem eens vrijblijvend contact met ons op 0229-213505!

Winkelinformatie

Botman Sound & Vision

Gedempte Turfhaven 13
1621 HC, Hoorn
0229 – 213505
info@botman.com

Social media:

www.facebook.com/botmanhoorn

www.twitter.com/botmanhoorn

www.instagram.com/botmanhoorn

www.pinterest.com/botmansoundvision

 
 
 
Openingstijden
 

Maandag       gesloten

Dinsdag         9:30 – 18:00

Woensdag    9:30 – 18:00

Donderdag    9:30 – 18:00

Donderdag koopavond       19:00 – 21:00

Vrijdag           9:30 – 18:00

Zaterdag        9:30 – 17:00

Zondag          gesloten