Next hifi (vuur & klank)

verzorgt uw complete home cinema oftewel thuisbioscoop. Van ontwerp tot realisatie, inclusief constructiewerk, afmonteren en inregelen. Zowel particulier als zakelijk. Van eenvoudig tot extreem. Samen met diverse leveranciers en specialisten maken wij uw droom theater. Geniet in uw eigen huis alleen of met vrienden van de mooiste film en concert ervaring.

Kom langs in onze cinema om te beleven wat goed geluid met filmbeleving doet.

 

Custom install

Wilt u genieten van muziek of filmgeluid maar is er geen plaats voor luidsprekers, kies dan voor custom install speakers.

Custom install speakers worden ingebouwd in wanden en plafonds om zo volledig op te gaan in het interieur. Kom naar onze showroom om een compleet weggewerkte B&W Cinema 7 serie surround opstelling met Arcam versterking te ervaren.

NextHifi beschikt over eigen monteurs om uw project vakkundig te realiseren.

 

Custom oplossingen

Wij van NextHifi willen u inspireren en laten ervaren wat goed geluid kan doen. Maar wij doen nog veel meer. Nexthifi (VUUR & KLANK) is uniek in Nederland en misschien wel in de hele wereld. Gesitueerd in een luxe haarden showroom hebben we talloze opstellingen en oplossingen om van uw huis uw droomhuis te maken speelklaar voor u staan.

 

showroom

NextHifi is open op afspraak wanneer het u uitkomt. Zo hebben wij alle tijd om u wegwijs te maken in de vele mogelijkheden op het gebied van audio, home-cinema en domotica.
Onze showroom is makkelijk bereikbaar en u parkeert gratis voor de deur. 

Dus wacht niet langer en neem contact met ons op voor een afspraak.

Next HiFi (VUUR & KLANK)

Vestiging

Hofweg 10
3208 LE Spijkenisse

T: 0181-442232
info@nexthifi.nl

 
 
 
Openingstijden showroom
 
do-vr 10:00-17:00
za 10:00-16:00
overige dagen op afspraak