“Kan mijn surround-set dat ook?” “Wat is Dolby Atmos eigenlijk?” “Hoe zit dat nu met Netflix en HBO?” “Kan ik wel sport blijven kijken?” “Ik begrijp die app niet helemaal.” “Hoe krijg ik m’n Playstation in beeld?”

Centres of Cinematic Excellence

Het begint veelal met een gezellige avond bij een goede vriend, of die waanzinnige review in een magazine. Je eerste kennismaking met thuisbioscoop waarvan je denkt: “dit zou ik ook wel willen hebben!” Of je hebt al die set home theater luidsprekers aangeschaft en weet van gekkigheid niet hoe je nu verder moet. Geen nood! De oplossing is nabij. Het is tijd om je naar een van de specialisten te spoeden die zich hebben aangesloten bij het Centre of Cinematic Excellence initiatief.

Kan mijn surround-set dat ook?
Wat is Dolby Atmos eigenlijk?
Hoe zit dat nu met Netflix en HBO?
Kan ik wel sport blijven kijken?
Ik begrijp die app niet helemaal.
Hoe krijg ik mn Playstation in beeld?
Wat is DIRAC Live en hoe werkt het? Lees hier meer.

DIRAC LIVE EXPLAINED

Meer weten over onze Centres of Cinematic Excellence? Lees hieronder meer en laat je ontzorgen.

De ARCAM Centres of Cinematic Excellence specialisten in Nederland & Luxemburg

Laat je ontzorgen

Het aanleggen van een goede thuisbioscoop houdt veel meer in dan de aanschaf van de producten. Bijna altijd moet er bekabeling onzichtbaar worden weggewerkt, moeten er minimaal zes, maar soms wel veertien of meer luidsprekers worden geplaatst, en moet het beeld en geluid goed worden ingeregeld. In sommige gevallen moet ook de akoestiek van de ruimte bekeken worden. Dat allemaal om uiteindelijk van een echt goed klinkende thuisbioscoop te kunnen genieten. Maar wat dacht je van de integratie van andere slimme apparatuur in je huis die je wilt bedienen, Netflix, HBO, Spotify, Tidal, je Playstation… Helaas allemaal zaken die niet iedereen zich van tevoren beseft.

Geen zorgen met Arcam

Als je een van de Arcam AV producten overweegt is de kans groot dat je je over al deze zaken helemaal geen zorgen hoeft te maken. Een gespecialiseerde Arcam dealer is getraind om de klanten te ontzorgen. Na de demonstratie en besluit tot aanschaf hoef je je alleen nog maar zorgen te maken wanneer je van je eerste film kan gaan genieten. En zo hoort het ook…

Verzekerd van de hoogst mogelijke kwaliteit

De specialisten die zich hebben aangesloten bij het Centre of Cinematic Excellence initiatief doen feitelijk precies hetzelfde. Loop je naar binnen bij een retailer die het Centre of Cinematic Excellence logo voert, weet je je verzekerd van de allerbeste service, het allerhoogste kennisniveau en de allerbeste apparaten. Deze specialisten zijn op de hoogte van alle ins en outs op het gebied van de thuisbioscoop, domotica, geluidsinstallatie en achterliggende technieken.

De thuisbioscoop van je dromen

Of je nu een grote of een kleine kamer wilt omtoveren tot thuisbioscoop, een bezoek aan een Centre of Cinematic Excellence zal altijd tot inzichten leiden hoe je tot het best mogelijke resultaat kan komen. De specialisten je vertellen wat kalibratie precies inhoudt, hoe Dirac Live software je luidsprekers optimaal in je ruimte laat presteren of welk apparaat in jouw geval de beste optie is. Maar alleen als je dat ook echt weten wilt. Je kunt natuurlijk ook even binnenlopen om de demonstratie van de thuisbioscoop van je dromen te krijgen.